/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Daniel Wellington ure og tilbehør

Der er 38 varer.
Daniel Wellington ure og tilbehør

Historien bag Daniel Wellington begynder i Australien!

Filip Tysander havde igennem længere tid iagtaget en ældre herre, der altid gik med sine ældre ure på NATO remme i alsidige farver. Kombinationen af det traditionelle og moderne blev en besættelse for Filip Thysander, og blev essential del af skabelse af Daniel Wellington. Han iagttog manden i flere dage og blev ved med at tænke på at skabe et enkelt ur, som var stilrent og smalt. Et ur som kunne se godt ud til forskellige farvesammensætninger af forskellige remme. En af de vigtigste forudsætninger for Filip var at uret skulle symbolisere tidsløshed og dermed kunne benyttes ved alle lejligheder.

Underkategorier

  • NYHED CLASSIC PETITE
      
  • DW 36mm
                                                                      Denne Daniel Wellington 36mm NATO-urrem i rød, hvid og blå, som er inspireret af et klassisk flags strålende farver, er en hyldest til en tidløs og ung amerikansk mode. Når urremmen i sine glade farver sættes sammen med den enkle og elegante, slanke urskive, får du et ur, som du både kan have på jobbet og i fritiden. Det ultratynde (6 mm) Daniel Wellington-ur passer til enhver lejlighed. Uanset om du deltager i et formelt arrangement, spiller et sæt tennis eller nyder en solskinsdag i en eksklusiv sportsklub - Daniel Wellington er en smuk følgesvend. Og ikke nok med det - med de udskiftelige Daniel Wellington 36mm urremme får du et unikt ur til alle ugens dage.
  • DW 40mm
    Sølv- og rødguldurene i vores Classic kollektion lever på enhver måde op til deres navn med tidløs minimalisme og enkelt design. Det er et ur, der er lige så personligt som den rem, du vælger, uanset om det er en rem i ægte læder eller en munter NATO-rem. Det er en ikonisk ledsager – uanset påklædning og anledning.

Varer sidevis

Varer sidevis