/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Festina ure

Der er 39 varer.

 

Festina ure viser klokken med stil

Er du træt af kedelige ure, der gemmer sig genert i ærmet. Så skift det ud med et stilsikkert ur fra Festina. Her får du et stilsikkert mærke med masser af erfaring siddende i mekanikken. Samt et ur i høj kvalitet og et tidløst, smukt design, der ikke bare sådan er til at ryste af håndleddet igen.

Fra vovede Festina guld ure til sportsure

Festinas første visere begyndte at tikke i 1902. Siden har Festina beriget verden med prisvenlige ure skabt i høj kvalitet. Der er masser af ure fra Festina at vælge imellem. Et Festina guldur er til dig, der elsker det elegante og tidløse udtryk til dit ur. Samtidig udstråler et forgyldent ur en særlig ekstravagance med sin varme gyldne farve, der på alle måder signalerer klasse. Fælles for dem alle er, at du får et stilsikkert smykke, samtidig med at du holder helt styr på tiden. Festina tilbyder guldure i både de klassiske – og de lidt mere vovede design. Der er altså masser af valgmuligheder – og helt sikkert også et, der passer til dig og din stil. Samtidig får du et stærkt statement for, hvem du er, hvad du står for, og at kun det bedste er godt nok til dig.

Så vil du gøre noget ekstra ud af dit ur på armen, skal du vælge et af de smukke designerure fra Festina, som vi sælger hos Anytime Brovst. Så bliver din største udfordring at holde øjnene fra dit nye ur. Se vores udvalg af Festina herreure og Festina ur til dame

Underkategorier

  • Festina Dameure
    Festina dameur ved Anytime Brovst Ved Anytime Brovst forhandler vi et stort udvalg i Festina ure dame, hvor du kan vælge mellem klassiske såvel som mere sporty eller farverige designs. Vores festina ure dame er at finde i forgyldte modeller, med swarovski krystaller eller med farvede urskiver. Blandt remme indenfor kollektionen til festina ur dame finder du alt fra lænker til flotte farverige eller naturfarvede læderremme. Vælg mellem forskellige dameure i sølv, guld eller rosaguld med et klassisk og traditionelt design. Trænger du derimod til et friskt pust af farver og mønstre, kan du lade dig inspirere af de mere specielle og limited designs. Bestil dit nye ur online Her på siden finder du et bredt udvalg af de funktionelle og detaljerede Festina ure, som du kan bestille hjem online allerede i dag. Vi har et bredt udvalg i ure til kvinder med designs og modeller for enhver smag. Er du ikke til Festina urenes klassiske look, kan du også lade dig inspirere af de populære Christina Watches, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi forhandler både Festina dameure og Festina herreure. Til herrer forhandler vi, ved Anytime Brovst, også de kendte Festina limited edition og special edition.
  • Herreure
    Et stort udvalg af Festina herreure hos Anytime Brovst Hos Anytime Brovst kan du finde et stort udvalg af b.la. Festina herreure guld og titan eller vintage- og retroure i høj kvalitet. Uanset om du ønsker et traditionelt herreur eller et funktionelt sportsur, kan du være sikker på at finde et godt kvalitetsur fra Festina, der passer til dig og dine ønsker. De mange forskellige typer af ure sikrer, at der med sikkerhed er et Festina herreur til enhver smag. Festina herreure er til mænd i alle aldre, der ønsker et tidsløst design på uret. Festina er et bredt anerkendt livsstilsmærke af høj kvalitet, der indeholder en række fede funktioner.  Limited edition og special edition ure Hos Anytime Brovst er der et stort udvalg af forskellige Festina herreure. Vi er b.la. forhandler af en række limited edition og special edition ure. I forbindelse med Festinas store kærlighed til cykelsporten udgiver de hvert år et nyt ur i serien “Chrono bike”, der indeholder en række fede detaljer, der er særligt populære blandt cykelfans. Når du vælger et Festina herreur hos Anytime Brovst, er du altid sikker på at finde et Festina ur i høj kvalitet til en yderst rimelig pris. Se alle ure her.

Varer sidevis

Varer sidevis