/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Konfirmationsmykker

Der er 25 varer.

Gaveidéer: Find det perfekte smykke til konfirmationen

Hos Anytime Brovst finder du et stort udvalg af smukke smykker til konfirmationen. Du finder et stort udvalg af halskæder, fingerringe og øreringe i sølv og guld, der er perfekte til den store konfirmationsdag. Med smykkerne kan du være med til at sætte dit personlige præg på outfittet. 

Når foråret melder sin ankomst, og dagen nærmer sig for den kommende konfirmand, begynder det at spire ind i kroppen af ren spænding. Hele outfittet er fundet og tilrettelagt ned til den mindste detalje, og det eneste der mangler, er konfirmationssmykkerne.

Når du forærer et smukt smykke i konfirmationsgave, er det en gave, som altid vil falde i god jord. Konfirmationssmykker af høj kvalitet, som du kan købe hos Anytime Brovst, holder i mange år. Mindet om konfirmationsdagen og dig, som har givet gaven, vil blive vækket igen og igen, når smykket bæres. Du kan finde mange forskellige smykker hos os. Du kan b.la. finde smykker med en vis symbolik, som livets træ eller en skytsengel, men du kan også finde margueritringe eller nogle af de mange andre smukke konfirmationssmykker, vi forhandler.

Varer sidevis

Varer sidevis