/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Lund Copenhagen

Der er 25 varer.

Lund Copenhagen smykker

Historien om LUND Copenhagen kan spores tilbage til 1858, hvor guldsmedeeleven, Bernhard Hertz, afsætter sit svendestykke - en guldbladsarmring smykket med diamanter, perler og rubiner - til Frederik VII for 300 rigsdaler.

I 1985 overtager Flemming Lund de velrenommerede firmaer 'Bernhard Hertz' samt 'Kjeld Jacobsen - Brillantsmykker' og 'Volmer Bahner - Emalje- og smykkefirma'. Dermed bliver 'Lund' hoved-leverandør til en betragtelig del af landets guldsmedeforretninger. I sommeren 1995 indtræder Helle Lund og tilfører med ægte perler og halvædelstene forretningen en helt ny dimension. Hun overtager virksomheden efter sin mands død i 2001.

Helle Lund har forbrugeren i fokus og den gamle virksomhed får et mere tidssvarende navn, udtryk og sortiment.

Klassikerne har stadig deres plads, men nu tilbyder Lund Copenhagen også margueritten i akvamarin og æblegrøn, dagmarkorset med kraftig, rå kæde og trendsmykker til hverdag og fest.Med fingeren på pulsen og 150 år i bagagen står Lund Copenhagen i dag for kostbare smykker, der holder...

 

Underkategorier

  • Ørepynt
    Lund Copenhagen øreringe og ørestikker Lund Copenhagen er et tidssvarende smykkemærke med over 150 års erfaring. Når du vælger smykker fra Lund Copenhagen er du derfor både sikker på at få en god kombination af traditionelt håndværk og moderne smykker. Dette gælder også Lund Copenhagen øreringe og ørestikker, som du finder på denne side. Her finder du øreringe og ørestikker i forskellige udtryk, så der både er til den klassiske og den moderne stil. Lund Copenhagen ørestikker og øreringe er oplagte til dig selv eller som en speciel gave til én, du holder af. Se vores brede udvalg af Lund Copenhagen øreringe her på siden.
  • Ringe
  • Vedhæng
  • Armbånd

Varer sidevis

Varer sidevis