/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Pandora

Der er 89 varer.

Pandora - 50 % på alle Pandora smykker 

Pandora er et dansk smykkebrand, der er blevet kendt og populært i hele verden for sine unikke smykker. Pandoras succes skyldes de mange muligheder for at gøre smykkerne personlige og unikke med Pandora charms. Pandora smykker er derfor til dig, der elsker smykker i en høj kvalitet, og som sætter pris på et personligt præg.

Her på siden finder du Anytime Brovsts store udvalg af Pandora. Ud over et vælg af forskellige charms og klemmeled finder du både Pandora ringe, armbånd, halskæder, vedhæng og meget andet. Bliv inspireret og gå på opdagelse blandt vores Pandora-udvalg.

Underkategorier

 • Pandora Ring
 • Armbånd-Halskæder
  Pandora armbånd og halskæder Pandora er verdenskendt for sine utroligt smukke smykker, hvor der er rig mulighed for at skabe et yderst personligt præg gennem forskellige charms. Det populære danske brand Pandora er selvfølgelig også at finde hos Anytime Brovst. På denne side finder du både Pandora armbånd og halskæder. Blandt vores udvalg finder du både halskæder og armbånd i 925 sterling sølv, i sølv med 14 kt. guld, i læder og i stof. Det unikke ved Pandora er, at du kan samle lige netop de charms fra mærket, du foretrækker, og bære dem i din Pandora halskæde eller armbånd. 
 • Charms
  Pandora charms Pandora er et dansk smykkebrand, der er blevet specielt populært for sine charms, der kan kombineres og sammensættes præcist, som man ønsker. Hos Anytime Brovst finder du selvfølgelig det populære mærke, og her på siden finder du vores store udvalg af Pandora charms. Vi fører både charms i guld, sølv, med sten, med vedhæng og med emalje, og derfor er der noget for enhver Pandora-fan. Udvalget af charms skifter løbende, så du altid kan finde nye og spændende charms til din samling, når du handler hos Anytime Brovst. Kig rundt her på siden, og bliv inspireret af de mange flotte charms.
 • Hoops/Vedhæng
 • Klemmeled
  Pandora led og klemmeled Pandora er et dansk smykkebrand, der er kendt i hele verden for sine charms. De mange forskellige charms er netop, hvad gør Pandora så unik, da de giver mulighed for at personliggøre sit smykke på en helt speciel måde. Hos Anytime Brovst finder du et stort udvalg af smykker og charms fra det eftertragtede mærke, og her på siden kan du finde vores sortiment af Pandora led og klemmeled. De ligner til forveksling de almindelige charms, men Pandora klemmeled har den ekstra funktion, at de sidder fast på smykket, så charms ikke kan glide længere end til klemmeleddet. Se vores udvalg af klemmeled på denne side.

Varer sidevis

Varer sidevis