/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Troldekugler

Der er 97 varer.

Troldekugler

Troldekugler er et dansk smykkebrand, der er kendt i hele verden for sit originale og unikke koncept. I 40 år har Troldekugler designet små charms, der kan sammensættes efter eget ønske på både halskæder og armbånd. Smykkerne fra Troldekugler er smukke, unikke og noget helt særligt og er derfor et populært valg blandt mange. Hos Anytime Brovst er vi derfor stolte over at være Troldekugler forhandler. Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige smykker og charms fra det verdensomspændende brand, og her på siden kan du se vores udvalg. Du kan altid gøre et godt køb og finde Troldekugler og andre gode smykker på tilbud hos Anytime Brovst.

Underkategorier

 • Armbånd og Halskæder
  Troldekugler armbånd og halskæder Med smykker fra Troldekugler har du mulighed for at lave dit helt eget, personlige smykke. På denne side finder du vores udvalg af både armbånd og halskæder fra danske Troldekugler. Troldekugler armbånd finder du i både sølv og i læder, og så fås det i et vælg af farver og designs. Derfor kan du let finde et Troldekugler armbånd, der matcher dine personlige præferencer. Det samme er gældende for vores halskæder fra Troldekugler. De findes ligeledes i mange materialer og designs og gør det derfor oplagt at vælge basen til dit helt unikke smykke. Find din Troldekugler halskæde eller armbånd her på siden hos Anytime Brovst.
 • Glas
 • Mette Saabye
 • Ringe
  Troldekugler ringe Troldekugler er et dansk brand, der er blevet kendt verden over for sine smukke og unikke charms. Med smykker fra Troldekugler har du mulighed for at skabe din egen, personlige smykkesamling, der ikke ligner nogen andens. Hos Anytime Brovst finder du altid et bredt udvalg af smykker fra det populære mærke. Udover de kendte armbånd og tilhørende charms, så finder du også et bredt udvalg af Troldekugler ringe hos os. Her på siden kan du se vores udvalg og vælge den ring, der matcher dine personlige Troldekugle smykker. En Troldekugler ring er prikken over i’et i enhver Troldekugle samling.
 • Sølv
 • Unika Charms
 • Øreringe
  Troldekugler øreringe Troldekugler har i mange år været kendt for sit unikke koncept med forskellige charms. Muligheden for at personliggøre sine smykker er et hit som aldrig før, og hos Anytime Brovst er vi derfor stolte over at føre et stort udvalg af smykker fra Troldekugler. Blandt seriens smykker findes der blandt andet forskellige øreringe, som du finder her på siden. Troldekugler øreringe deler den samme designstil som resten af smykkerne fra Troldekugler og er derfor oplagt som prikken over i’et til et fuldt smykkesæt. Øreringene findes både i klassiske, enkle designs samt i unikke og moderne designs. 
 • World Tour
  Det er sjovt at rejse. Tag med på Troldekuglers World Tour og gå på opdagelse i alle historierne.

Varer sidevis

Varer sidevis