/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Christina Watches

Der er 5 varer.

 

Christina ure og smykker fra din Christina Watches forhandler

Vi er din Christina Watches forhandler. Christina watches, også kendt som Christina London og Christina Collect ure, får du ægte kvalitets håndværk. Christina Watches udvalget er stort, og dækker både Christina ure, Christina smykker og Christina armbånd. Til alle charms, ædelsten og ure, medfølger certifikater på, at varerne er af ægte sten, perler og Swiss Made.

Christina collect ure

Christina collect ure er ægte schweizisk håndværk hvor diamanter og ædelsten smukt bruges som dekoration. Christina smykker er ægte sterlingsølv. Der anvendes kun ægte materialer, som gør oplevelsen af smykkerne eksklusiv og fuldendt. Armbåndene er af lamme- og kalveskind fra Italien. Christina Collect ure serien, udgøres af Christina Collect ure – Christina Collect remme – Christina Collect topringe – Christina Collect ædelstene.

Vi forhandler alt i Christina Watches og Christina smykker

Med Collect serien, får du en helt unik mulighed for at designe dit helt eget ur. Serien giver mulighed for at du senere selv kan ændre rem – topring eller ædelsten, og på den måde sætte dit eget personlige præg. Vi forhandler også Christina Watches i vores fysiske butik, og er derfor vant til at arbejde med de forskellige dele, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller almindelig kundeservice. 

Klik her for at se vores Christina Watches charms / Vedhæng til Christina armbånd og husk at vi også forhandler de smukke Christina Marguerit øreringe

Underkategorier

 • Sølvarmbånd/Charms
  Christina Watches charms er vedhæng til Christina armbånd
 • GOLD COLLECTION
                                  
 • Accessories til Collect
  Udnyt det brede udvalg af Accesories fra Christina Watches. Her finder du alt hvad du kan drømme om af tilbehør. Du finder de forskellige muligheder i herunder. Vælg mellem læderremme, Armbånd med T-bars, topringe og ægte ædelsten. Delene er nemme at skifte så på få øjeblikke kan du sætte dit personlige præg på uret. Ønsker du senere et andet udtryk eller stil, er det blot at vælge en ny topring eller andet fra Collect Accesories, og hurtigt og nemt får uret et nyt udtryk.    
 • Stål Armbånd
  Christina Watches armbånd Christina har designet en flot armlænke hvor du nemt kan montere dine Christina Charms, ved blot at klikke dem på. Armlænken fåes i stål, rosaforgyldt og forgyldt stål
 • Læderarmbånd/ Charms
  Christina Watches charms Alle Charms fra Christina Watches er håndlavede og lavet i sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Som pynt er der kun brugt ægte , diamanter, rubiner, safirer - ferskvandsperler og andre ægte sten.
 • Collect
  Christina Collect ure Med Christina Collect ure serien, får du en helt unik mulighed for at designe dit helt eget ur. Serien giver mulighed for at du  selv kan ændre rem – topring eller påsætte læderarmbånd med T-bar og mange forskellige Charms, kun fantasien sætter grænser, og på den måde sætte dit eget personlige præg på uret. Vi forhandler også Christina Collect ure i vores fysiske butik, og er derfor vant til at arbejde med de forskellige dele, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for rådgivning eller almindelig kundeservice. 
 • Gents Collections
  Christina Watches har designet en populær kollektion af herreure. De forskellige ure i Gents Collection fremstår stilrene og enkle i udtrykket. Om du ønsker uret elegant, stilrent, moderne, klassisk, sporty, maskulint eller kraftigt, med rem eller med lænke - så er der mulighed med Christina Wathces Gent Collection.
 • Halskæder og øreringe
  Christina Watches halskæde og øreringe Christina Watches er brandet bag en bred række af smykker og ure med ægte håndværk i høj kvalitet. Brandet, som også er kendt som Christina London, er specielt blevet kendt for sine ure og armbånd, men har også udviklet kollektioner indenfor andre smykkekategorier. På denne side finder du f.eks. halskæder og øreringe fra det populære mærke, der alle har den samme høje kvalitet som resten af kollektionerne. På få sekunder kan du sætte dit personlige præg på smykkerne ved at skifte charms på din Christina Watches halskæde eller øreringe, så de både kan bruges til hverdag og fest. 
 • Print Charms
  Print Charms er er en anden måde at lave charms på. Det giver mulighed for leje med motiver og farver som gør smykket endnu mere spændende.
 • Ring collection
  Stort udvalg af Christina Watches ringe hos Anytime Brovst Hos Anytime Brovst, finder du et stort udvalg af de populære og smukke Christina Watches ringe, til gode priser. Christina Watches ringe er fremstillet af ægte materialer, hvor alle sten er ægte ædelsten. Med en ring fra Christina Watches, får du ikke en kun en utrolig smuk ring, men også en ring af fantastiske materialer, og stærk holdbarhed. Blandt vores store udvalg af ringe fra Christina Watches, finder ud også den altid populære ”Christina Watches livets træ” ring, i både sølv og guld. Sammensæt lige præcis den stil du ønsker, med en ring fra Christina Watches Ligesom vi hver især har, hver vores personlige stil når det kommer til tøj, så gælder det samme, når det kommer til smykker. Med vores store udvalg af Christina Watches ringe, giver det dig rig mulighed for at sammensætte lige præcis den stil du ønsker. Hos Anytime Brovst, finder du ringe fra Christina Watches, i flere forskellige modeller og nuancer, så du kan finde lige præcis den ring, der passer til dig og din stil. Vi tilbyder et bredt udvalg af Christina Watches ringe i forgyldt sølv, oxideret sølv, rose forgyldt sølv og sølv i forskellige størrelser. Så hvad end du er tilhænger af enkle ringe, eller store ringe med sten, så finder du det hos Anytime Brovst.
 • Starter sæt til Collect
  Collect er at samle. At bygge ovenpå eller til. Sådan er hele udgangspunktet for Christina Collect. Du kan begynde med et ur, et armbånd eller en ring. Derefter er det kun fantasien der sætter grænser.
 • Womens Collection
  Christina Watches Women Collection er ure i et elegant design med diamanter og ædelstene. Urene er stilrene og kan købes med rem eller lænke. 
 • Stjernetegn
 • Ørestikke
  Alle Christina ørestikker er af 925 sterilngsølv og Ægte ædelsten.
 • Elementer
  Nu kan du udtrykke dig i tal og bogstaver, og lave din egen historie, sammen med de mange forskellige ELEMENTER, som findes i Sterling sølv- Forgyldt Sterling Sølv og Rose forgyldt Sterling Sølv. Passer til Collect urene NY MODEL.
 • Halskæder
 • Armbånd / Armringe
 • Crawlers
 • Ørehænger
 • Øreclips
    Christina Marguerit øreringe
 • Christina Connections
 • Colorful Collection