/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Armbånd

Der er 3 varer.
Armbånd

Heiring fjer armbånd og skytsengle armbånd

Er du på udkig efter et armbånd i høj kvalitet i elegante og flotte designs, er du kommet til det rigtige sted. Armbåndende fra Heiring er, som resten af deres kollektioner, i særlig høj kvalitet produceret af dygtige danske guldsmede.

Heiring fjerarmbånd

Blandt deres mest populære designs inden for armbånd finder du Heiring fjer armbånd. Fjeren bidrager til et elegant og meget simpelt design, der ligeledes kan tilkøbes som halskæde eller øreringeHeiring fjer armbånd fås i to forskellige designs med en almen kæde eller i et mere hårdført materiale, der hver især bidrager til et anderledes udtryk. 

Skytsengel armbåndet

Et andet af Heirings armbånd er skytsengel armbåndet, der både er i et flot design, men også tilknyttes en særlig tanke. Om skytsenglen siger de selv: 

Din skytsengel er der for dig. Den er et venligsindet væsen, der ledsager dig gennem livet. Skytsenglen symboliserer kærlighed, omsorg og beskyttelse. En skytsengel sender gode energier og giver dig håb for fremtiden.”

Begge armbånd findes i guld eller rhodineret, oxideret og guldbelagt sølv.

Bestil dit Heiring armbånd i dag

Ønsker du at kigge nærmere på armbåndene eller prøve dig frem til den rigtige størrelse, er du velkommen til at komme forbi butikken. Kan du ikke vente med at få dit nye Heiring armbånd hjem, kan du også allerede i dag bestille dit nye armbånd online. Vi gør dog opmærksom på, at der kan være op til 14 dages leveringstid på enkelte af armbåndene.På nogle af modellerne kan der være 14 dages leveringstid Heiring fjer armbånd