/* START Header USP *//* END Header USP */
BRUG FOR HJÆLP? 98 23 10 25
E-mærket
Produkter
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 23 10 25

Send os en e-mail
Pandora

Rabinovich

Der er 133 varer.
Rabinovich

Rabinovich halskæde, armbånd og andre smykker

Rabinovich er ikke kun et personligt smykke-mærke, der går sine egne veje, men et ægte dansk smykkebrand, der har designet smykker til guldsmedbranchen i  22 år.

Smykkekollektionerne er i oxyderet sølv og sammensat af perler og sten i uventede designs og eksperimenterende overflader, som udvikler sig i takt med tidens tendens.

Nyd de smukke smykker her under f.eks. Rabinovich armbånd og Rabinovich halskæde

Underkategorier

  • Ringe
    Rabinovich ringe På nogle af modellerne kan der være 8 dages leveringstid. Rabinovich er et dansk smykkebrand, som i mere end 20 år har designet lækre og ekspressive smykker til kvinder. Hos Anytime Brovst finder du et bredt udvalg af forskellige smykker fra Rabinovich, og her på siden finder du vores udvalg af ringe fra mærket. Ringene er designet i oxyderet sølv og er kombineret med perler og sten. Ringenes designs skaber med deres grafiske overflader på én og samme gang et unikt og trendy look. Med en Rabinovich ring kan du derfor være sikker på at få et smykke, som både er en del af tidens tendenser, men som samtidig skiller sig ud fra mængden.
  • Øreringe
    Rabinovich øreringe Er du til udtryksfulde smykker? Så er smykkerne fra Rabinovich helt sikkert noget for dig. Her på siden finder du Anytime Brovst udvalg af øreringe fra det danske smykkebrand. Med mere end 20 års erfaring med at designe smykker til guldsmedebranchen har Rabinovich en stor erfaring med at skabe smykkekollektioner inden for tidens tendenser kombineret med unikke detaljer. Når du vælger Rabinovich øreringe, får du derfor et smykke, som giver et unikt mode-statement, da de både er udtryksfulde og trendy. Øreringene er lavet i oxyderet sølv og kan eksempelvis være kombineret med perler eller sten og være lavet i både enkle og ekspressive designs.
  • Halskæder
    Rabinovich halskæder Leder du efter en halskæde, der er simpel, men uden at være kedelig? Så er Rabinovich halskæder helt sikkert noget for dig. Halskæderne fra Rabinovich er nemlig designet ud fra tidens smykketrends, men har også altid det der lille ekstra, der gør smykkerne unikke. En Rabinovich halskæde kan derfor være prikken over i’et på et outfit, der skal være udtryksfuldt på en underspillet måde. Her på siden finder du Anytime Brovsts udvalg af halskæderne fra Rabinovich. Halskæderne er alle i en høj kvalitet og er designet i oxyderet sølv. Halskæderne kan eksempelvis være kombineret med perler og sten.
  • Armbånd

Varer sidevis

Varer sidevis